Daunatori casnici comuni

In acest articol vom vorbi despre daunatori casnici comuni, pentru a va oferi informatii despre cele insectele cu care va confruntati, si de care veti dori sa scapati.

Daunatori casnici comuni

Pentru a primi servicii de calitate, asa cum va doriti, este necesar sa luati in calcul colaborarea cu companii si persoane specializate in acest domeniu. Astfel cel mai des persoanele ce apeleaza la serviciile de dezinsectie se confrunta cu gandacul de bucatarie. Dezinsectie gandaci de bucatarie un serviciu necesar pentru spatiul in care va desfasurati activitatea. Despre acesta insecta putem spune ca poate avea dimensiuni intre 2,5 si 3 cm. Are o culoare maronie inchisa spre negru. Miscarile pe care le are sunt relativ lente, iar durata de viata poate ajunge pana la 2,5 ani, in cazul in care mediul este unul cald, si umed.

Dezinsectie muste – demustizare

Un alt daunator comun pentru orice locuinta sau imobil este musca domestica. Are o lungime de 5 – 8 mm, iar partea anterioara a corpului este una neagra, iar cea posterioara gri. Musca poate transmite si unele boli destul de periculoase. Putem aminti poliomielita, conjunctivita, febra tifoida, diaree sau dizenterie. Si tantarul face parte din acesti daunatori comuni, iar despre el putem spune ca are dimensiuni de 3 – 6 mm. Poate fi identificat dupa sunetul pe care il au. Femela se hraneste cu sangele mamiferelor, si pot transmite filarioza limfatica, sau virusul West Nile.

Dezinsectie capuse

In cadrul acestor daunatori casnici comuni putem aminti si capusa. Putem spune ca are o forma globuroasa, masoara pana la 4 mm, si poate avea o culoare bruna sau neagra. Se hraneste de cele mai multe ori pe animale sau pe om, si poate transmite anumite boli, printre care si febra patata sau tifosul.

Referitor la purice, acesta poate avea dimensiuni cuprinse intre 2 – 4 mm. Il putem intalni la om si la animale.

Nu in ultimul rand printre acesti daunatori casnici comuni putem aminti si plosnita de pat. Poate avea o lungime de pana la 8 mm, o culoare rosie, ruginie, pana la maro inchis.

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.