Deratizare Dezinsectie Persoane Juridice

Deratizare Dezinsectie Persoane Juridice – Oferim contracte avantajoase in conditii optime pentru afacerea dumneavoastra. Servicii ddd( deratizare dezinfectie dezinsectie ).

De ce sa inchei contracte Deratizare Dezinsectie Persoane Juridice?

  • Este posibil sa va intrebati si dumneavoastra, de ce sa inchei contracte dezinsectie?
  • In cazul in care asa stau lucrurile, atunci nu putem spune decat ca aceste servicii sunt foarte importante. Astfel sa va puteti bucura de un spatiu cat se poate de curat, si sanatos. Sa va conduceti afacerea cu incredere si siguranta aferenta serviciului dat clientilor dumneavoastra

Sarcini legislative conform uniunii europene

  • Obligativitatea tuturor agentilor economici, indiferent de natura activitatii pe care o desfasoara, de a incheia contracte pentru efectuarea operatiunilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare PERSOANE JURIDICE ( D.D.D. ).
  • Aceste prevederi sunt reglementate de legislatia in vigoare iar nivelul amenzilor, in cazul inexistentei contractelor mai sus mentionate, este de 2.000 – 8.000 RON (conform Legii nr. 344 / 31.05.2002) care de cele mai multe  ori este mai mare decat contravaloarea operatiilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

Obligativitatea firmelor D.D.D ( DEZINSECTIE , DERATIZARE, DEZINFECTIE )

  • Resurse tehnice si autorizatiile de functionare in conformitate cu prevederile legale.

Servicii DDD – Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

  • Serviciile Solution Atac vizeaza interventii rapide pentru combaterea daunatorilor cu efecte optime si remanente in timp: daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc.
  • eCHIPA SOLUTION ATAC, poate reprezenta raspunsul pentru toate problemele dumneavoastra in legatura cu aparitia unor daunatori indiferent daca vorbim despre rozatoare, insecte sau bacterii.
  • Servicii complete deratizare dezinsectie | Servicii igienizare de dezinsctie si dezinfectie | Contracte D.D.D avantajoase persoane juridice | Preturi avantajoase deratizare dezinsectie
  • Ofertele de acest tip sunt multiple. Se intampla ca urmare a faptului ca in acest domeniu, isi desfasoara activitatea destul de multe companii. Pentru a va asigura de faptul ca decizia pe care o veti lua este cea mai potrivita – este indicat sa tineti cont de necesitatile pe care le aveti.

Multumim firmelor din portofoliul nostru pentru increderea acordata /

ECHIPA SOLUTION ATAC

 

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.