Dezinfectarea suprafetelor

Dezinfectarea suprafetelor dezinfecție, deratizare și dezinfecție adaptate pentru clădiri industriale, case particulare, școli, locații de producție. Procedurile sunt sigure, fiind validate de specialiști în servicii dezinfecție.

Dezinfectarea suprafetelor

Daca in articolele trecute am tot abordat diferite subiecte despre dezinfectie si in articolul de astazi ne vom axa tot pe dezinfectie. Mai exact pe metodele si substantele cu care se face dezinfectarea suprafetelor.

Cand facem curat in casa sau cand doar stergem praful de pe mobila si diverse suprafete din locuinta noastra, doar le curatam mecanic de rezidurile depuse, nu le si dezinfectam. Pentru a omori toti microbii si toate microorganismele daunatoare este necesar sa folosim anumite substante. Exista foarte multe tipuri de bacterii pe suprafetele obisnuite ce nu sunt eliminate doar cu apa si detergent. Prin stergere doar se indeparteaza, astfel reducandu-se numarul de microbi dar nu sunt si distrusi.

Nevoia serviciului de dezinfectie

In primul rand nu putem sa nu precizam faptul ca in bucatarie se afla de 100.000 de ori mai multe bacterii si germeni periculosi decat in baia. Desii multa lume crede ca acesta este doar un mit defapt este un adevar confirmat de foarte multi cercetatori Americani. Pentru acest motiv este foarte indicat ca dezinfectarile sa se faca periodic si corespunzator.

Substantele folosite in dezinfectia suprafetelor este foarte importanta. Daca concentratia substantei este prea mica bacteriile nu vor fi distruse. De asemenea foarte multe produse de dezinfectie contin alcool in proportii foarte mari, dar unele bacterii nu mor din cauza alcoolului, sunt rezistente. In acest caz cel mai bine si cel mai recomandat este sa apelam la firma specializata in domeniul acesta.

Firme ddd – compania de dezinfectie

Firmele specializate in DDD au acces la niste produse de dezinfectie pe care nu le putem cumpara de la orice magazin. Sunt necesare autorizatii speciale in domeniu pentru a putea cumpara si folosi astfel de substante. Avantajul in a apela la o firma specializata in domeniu este in primul rand ca substantele sunt mult mai complexe si elimina bacteriile in totalitate. Procesul este controlat si astfel avem o eficienta mult mai buna decat daca am incerca sa facem noi singuri o dezinfectie. La sfarsitul procesului de dezinfectie se emite si o factura cu o garantie ca lucrarea este de calitate.

Metode serviciu dezinfectie

  • Ce-a mai eficienta metoda de dezinfectare ese cea prin nebulizare. Am scris mai multe despre acest proces in alt articol de pe site-ul nostru, se poate citi
  • Daca periodic se realizeaza o dezinfectie totala a locuintei sau a unui spatiu, o perioada este destul sa se curete suprafetele doar cu apa si detergent. Sau si mai bine cu substante din comert pentru a mentine un nivel mic de bacterii. Este necesara o dezinfectie la maxim 3 luni pentru un nivel minim de risc din cauza bacteriilor.
  • Desii nebulizarea este cea mai eficienta metoda de dezinfectie nici cele clasice nu sunt mai prejos. Firmele DDD mai pot folosi pompe de joasa presiune pentru aplicarea substantelor dezinfectante. Aceasta metoda este mai clasica dar este eficienta cand nu se poate aplica cea prin nebulizare din diferite motive. Cand se doreste sa se insiste pe o anumita zona atunci este recomandata si metoda cu pompele de joasa presiune (se pulverizeaza direct pe suprafata dorita).
  • Daca majoritatea oamenilor considera procesul de dezinfectie scump si nu acorda asa de multa atentie acestui aspect trebuie sa se stie cateva aspecte. Nu costa asa de mult precum se crede, o dezinfectie totala al unui apartament ajunge la aproximativ 200-250 lei. Daca toata lumea ar dezinfecta locuinta, mai ales acum pe timp de pandemie, virusii nu s-ar raspandi asa de usor si de rapid. Trebuie luat in serios procesul de dezinfectie, este pentru binele nostru si a celor din jurul nostru.

Dezinfectie coronavirus

Dezinfectarea este, de asemenea, recomandată în cazurile de contaminare cu noul coronavirus. De aceea, ne-am specializat și în servicii dezinfectie covid. Suntem specializați în toate tipurile de servicii dezinfecție și facem față tuturor provocărilor, cunoscând foarte bine normele de siguranță. Folosim agenți specializați pentru servicii dezinfectie covid și tehnici adecvate pentru a asigura servicii dezinfecție profesionale.

După dezinfecție numai rămâne nici un material infecțios sau alte reziduuri dăunătoare. Experiența operatorilor ddd ne ajută în depășirea tuturor provocărilor.

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.