Dezinfectie contracte

Pentru inceput trebuie sa stim ce presupune acest proces de dezinfectie contracte, ca ulterior sa putem intelege si de ce este asa de important.

Dezinfectie contracte

Dezinfectia contracte este procesul de decontaminare a suprafetelor de microorganismele patogene, virusi si bacterii.

Dezinfectia se poate realiza astfel;

 • mecanic (aerisire, spalare, clatire, filtrare, venitlare naturala),
 • chimice (fenoli, halogeni, alcool, etc)
 • biologic (biofiltre, compostare, etc).

Care ar fi scopul pentru care sa realizam o dezinfectie totala?

 • In primul si in cel mai important rand pentru sanatatea noastra.
 • Pentru familia noastra sau a celor care locuiesc sau muncesc in acea incapere.
 • Procesul de dezinfectie in sine trebuie realizat periodic si cu cat mai des cu atat mai bine.
 • Germenii patogeni alcatuiesc intodeauna un focar permanent de boli infectioase care se pot transmite foarte usor atat la oameni dar si la animale.

Informatii SERVICII DEZINFECTIE

 • Procesul de dezinfectie trebuie realizat obligatoriu in mai multe institutii si spatii publice cum ar fi in: gradinite, scoli, hoteluri, restaurante, baruri, birouri, cabinete medicale si multe altele, nu numai in casa. Cea mai buna metoda este dezinfectia prin nebulizare, despre care am vorbit intr-un alt articol de pe pagina.
 • Nu trebuie sa uitam niciodata ca procesul de dezinfectie este realizat cu ajutorul unor substante toxice. Sunt foarte puternice care pot cauza mari probleme daca nu sunt folosite cu simt de raspundere. In acest caz decat sa ne expunem unor riscuri foarte mari mai bine apelam la o firma specializata ddd. Astfel se pot diminua riscurile de inbolnavire.

Exista mai multe metode de dezinfectie dar cele mai folosite si cele mai populare sunt prin:

 1. Pulverizare dezinfectie – Procesul de pulverizare se folosesc pompe de joasa presiune iar substanta este aplicata direct pe suprafetele dorite.
 2. Nebulizare dezinfectie – In procesul de nebulizare se foloseste un aparat special care creaza o ceata groasa care se depune incet si uniform.

Cand facem serviciul de dezinfectie !

 • Daca la noi acasa facem dezinfectia cand dorim, desi multa lume uita de aceasta procedura ddd.
 • Este important sa stim ca este necesara cel putin  una la  3 luni de zile pentru a mentine un echilibru si pentru a elimina orice risc de inbolnavire.
 • In spatiile alimentare dezinfectia este una obligatorie la 1 luna iar in toate celelalte spatii la min 3 luni asa cum ar trebui si la noi acasa. Daca aceasta dezinfectie nu este realizata si garda de sanatate isi da seama de asta se risca amenzi foarte mari pentru punerea in pericol a sanatatii clientilor.
 • Ca un ultim sfat cel mai bine este sa apelati la o firma specializata in DDD care sa va faca o oferta ddd termen lung. Oricat de mult ne-am stradui sa facem curatenie si sa dezinfectam casa niciodata nu ajungem la performanta unui sistem profesional.
 • Niciodata solutiile de dezinfectie din comert nu vor avea calitatea celor luate de firmele specializate. Acestea au autorizatii speciale pentru folosirea acestor substante foarte puternice.
 • Daca dezinfectia este realizata corect si periodic veti reduce foarte mult din sansele de inbolnavire si veti spori sanatatea locatarilor.

 

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.