Dezinsectie deratizare

Dezinsectie deratizare

Dezinsectie deratizare reprezinta o serie de activitati in care se produce distrugerea unei populatii de insecte sau de rozatoare care pot dauna sanatatii umane. Insectele si rozatoarele au capacitatea de a se adapta rapid la un nou habitat. In cazul insectelor se efectueaza controlul daunatoarelor, iar cu rozatoare – dezinfectia.

Dezinsectia si deratizarea se pot face atat in spatii rezidentiale, cat si in diferite restaurante, cafenele, cantine, spitale, camine, birouri, institutii de invatamant etc.

Ce insecte sunt supuse dezinsectiei

Se efectueaza dezinsectia pentru combaterea insectelor care provoaca un pericol epidemic si economic. Multe insecte sunt purtatori mecanici care sug sange si transmit boli periculoase oamenilor si animalelor de companie. Ele creeaza conditii neigienice in incinta si pot provoca daune semnificative proprietatii. De exemplu, capusele reprezinta un pericol grav pentru viata umana, deoarece muscaturile lor poate duce la paralizie sau chiar la moarte. Flacarile pot fi agenti cauzatori ai ciumei, iar tantarii – sursa febrei mortale. Exista multe alte insecte care sunt inacceptabile pentru o viata umana confortabila si sigura.

Firme DDD

Firma de dezinsectie deratizare functioneaza atat cu clienti individuali, cat si cu persoane juridice. In cadrul colaborarii cu clientii privati, specialistii firmei merg pe proprietatile care au solicitat un astfel de serviciu si desfasoara cu promptitudine toate activitatile necesare pentru a elimina daunatoarele.
Entitatilor juridice li se ofera incheierea unui acord privind cooperarea pe termen lung. Aceasta abordare va reduce semnificativ costurile companiei pentru serviciile sanitare unice.

Se garanteaza serviciu ddd:

  • Siguranta totala a mijloacelor utilizate.
  • Calitatea muncii efectuate. Pentru serviciile efectuate se ofera o garantie pentru o anumita perioada de timp.
  • Preturi favorabile.
  • Se lucreaza numai cu profesionisti calificati cu experienta in rezolvarea tuturor problemelor.

De ce trebuie efectuata deratizarea

De ce ar trebui sa eviti cartierul cu rozatoare si, iar in cazul detectarii lor, sa efectuezi deratizare?

Rozatoarele mananca si strica obiectele si alimentele in apartamente si case, in special in locurile unde sunt stocate alimentele sau obiectele vechi – beciuri, depozite, pivnite etc. De asemenea, soarecii si sobolanii strica cablajul electric, care poate duce nu numai la defectarea aparatelor electrice, ci poate conduce si la incendii, pot gauri peretii casei, pot deteriora rezistenta lor si protectia termica.

Cel mai important lucru este ca toti sobolanii si soarecii sunt potentiali purtatori ai diferitelor boli periculoase, cum ar fi ciuma, febra tifoida, tifos, pseudotuberculoza si altele. In acelasi timp, rozatoarele pot infecta oamenii si animalele de companie nu numai dupa o muscatura directa, ci exista si o posibilitate de infectare la contactul cu obiectele pe care acestea si-au lasat saliva, urina sau fire din blana. Chiar si astazi, cand bolile precum ciuma, febra tifoida si holera nu reprezinta un astfel de pericol epidemiologic, totusi, foarte putini oameni doresc sa fie in contact cu aceste animale si sa isi riste sanatatea, si in special viata.

Trei motive pentru a apela la firma de dezinsectie deratizare chiar acum:

  • Firma de dezinsectie deratizare lucreaza nu numai in Bucuresti, ci si in imprejurimi;
  • Rezultatul este garantat deoarece distrugerea este completa;
  • Este 100% sigur pentru copii, oameni si animale de companie si nu vei simti niciun miros neplacut de substante toxice;
  • Substantele folosite sunt de la Bayer, nu sunt daunatoare pentru om si animale;
  • Se emite contract ddd, factura si chitanta servicii ddd, proces verbal ddd, iar la dosar se vor atasa dovada substantelor folosite, prin avize, fise de siguranta.

Majoritatea detinatorilor de afaceri apreciaza timpul si experienta necesare de a sta deasupra situatiilor critice precum celor din domeniul controlului daunatorilor care duc la potentiale probleme.

dezinsectie deratizare
dezinsectie deratizare

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.