Dezinsectie viespi

Dezinsectie viespi – servicii complete de dezinsectie complete prin pulverizare nebulizare, servicii de preventie contra daunatorilor ddd.

Dezinsectie viespi

Viespea mai este cunoscuta si sub denumirea de albina africana. Sunt recunoscute pentru faptul ca pot urmari o persoana pana la jumatate de kilometru, duce ce devin irascibile si agresive. Ele mai sunt recunoscute si sub numele de albine ucigase. Veninul lor nu este mai periculos decat ca cel al unei albine normale. Insa atacurile pe care le au pot fi destul de daunatoare. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca atunci cand fac acest lucru, actioneaza intr-un numar destul de mare.

Serviciu dezinsectie viespi

In urma unei intepaturi, este crescut riscul de a a avea o reactie alergica severa la veninul eliberat.  Este recomoandat serviciu dezinsectie viespi, interventie de preventie.  Viespea poate intepa numai odata, deoarece acul cu care face acest lucru este lipit de corp. Acul se rupe in momentul in care incearca sa scape. Despre viespi, mai putem adauga ca au de cele mai multe ori o dimensiune in jurul valorii de 6 mm, 6 picioare, un corp oval. Forma corpului este una precum cea a unei albine. Corpul este de culoare galbena, si are dungi maro inchis.

In ceea ce priveste modul de hrana, acestea aduna nectar din flori pentru hrana larvelor si a altor membri din colonie. In cazul in care in preajma locuintei dumneavoastra aveti probleme legate de un grup de viespi. Indicat este, sa luati in calcul posibilitatea de a apela la serviciile de dezinsectie prin firme sau companii ddd.

Viespea traieste intr-un habitat format din colonii mici, si isi pot construi cuiburile in diferite culori. Dupa cum spuneam veninul acestora nu este mai periculos decat cel al unei albine obisnuite, si de cele mai multe ori ataca in grupuri mai mari, iar in aceste conditii va spori si sansele ca o persoana sa aiba o reactie alergica ca urmare a veninului eliberat de mai multe viespii odata. Daca sunteti atacati de viespii este indicat sa alergati in zig zag, si sa cautati mereu adapost intr-o casa, sau intr-o masina. In cazul in care va confruntati cu aparitia unui cuib de viespii trebui sa optati pentru servicii de dezinsectie.

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.