Gandacii de crescatorie

Gandacii de crescatorie – In China, gandacii de crescatorie sunt vanduti la companiile farmaceutice sub forma de praf. – servicii dezinsectie deratizare dezinfectie.

Gandacii de crescatorie

Simplul gand de a intalni un gandac pe neasteptate intr-un hol intunecat sau dormitor, este probabil suficient. Suficient pentru a avea fiori pe sira spinarii. Dar in China, gandacii de bucatarie au devenit o afacere mare. Antreprenori prodigioasi care ii cresc in mod intentionat cu scopul de ai vinde la companiile farmaceutice ca o forma de medicament.

Rapoartele din Marea Britanie arata ca industria gandacilor de bucatarie este pur si simplu in plina expansiune. In multe parti din China, vestea despre beneficiile pretinse pentru sanatate asociate cu consumul lor, se raspandeste ca fulgerul. De la formarea cheagurilor de sange, gastroenterita, pana la tuberculoza si boli de inima toate sunt considerate conditii eligibile pentru tratamentul cu gandacii de bucatarie.

Deci, este un medicament gandacul de bucatarie?

Expertii locali par sa creada asta, consolidand o practica medicinala traditionala chineza. Dateaza de mii de ani, departe de un vis, multi medici din China, sunt in mare parte de acord ca terapie cu gandacul de bucatarie este benefica.  Acesta detine un potential incredibil pentru vindecarea pacientilor, fara a provoca efecte secundare nocive.

„Ei sunt intr-adevar un medicament minune”, spune Liu Yusheng, un profesor de la Universitatea de Stiinte Agricole Shandong  si presedintele Asociatiei de insecte din provincia Shandong. „Ei pot vindeca o serie de boli si lucreaza mult mai rapid decat alte medicamente.”

Sursa: https://viataverdeviu.ro

Compania ddd- solution atac  deratizare dezinsectie dezinfectie

In primul rand sa explicam de la ce vine acesta prescuratare ddd  Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie.  Prescurate folosita in domeniu ddd,  la un serviciu complet ce include toate cele 3 operatiuni deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Aceste operatiuni implica tratemente cu substante, biocide, din acest motiv este obligatorie intocmirea unui contract de prestari servicii. Fie ca sunt efectuate separat sau sunt sub forma unui pachet complet cu o companie ddd.. Astfel si clientul poate avea siguranta colaborarii cu o firma serioasa.

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.