Insecte daunatoare si dezinsectia

Insecte daunatoare si dezinsectia – daunatori periculosi eliminati prin servicii profesionale ddd ( deratizare dezinsectie dezinfectie ).

Insecte daunatoare si dezinsectia

Par ele inofensive la o prima vedere, dar nu sunt asa. Sunt daunatori periculosi, care dau batai de cap multor locuitori. Fie ca vorbim despre locuitorii mediului urban, fie ca vorbim despre locuitorii mediului rural. Se ofera servicii complete de dezinsectie contra daunatorilor. contracte persoane juridice restaurante, magazine, firme si depozite.

Insectele daunatoare raspandite pe teritoriul tarii noastre sunt urmatoarele:

•    Din ordinul ACARINA – capusele sau acarienii;
•    Din clasa INSECTA – Ordinul Diptera – tantarii, muste sinantrope;
•    Din fam. BLATTIDAE – gandacul negru;
•    Din fam. PHILLODROMIIDAE – gandacul galbui-roscat.

Motivul pentru care sunt necesare serviciile profesionale de dezinsectie il reprezinta faptul ca aceste insecte daunatoare sunt purtatoarele multor agenti patogeni, care avantajeaza aparitia unor boli transmisibile.

De ce trebuie sa facem dezinsectia ?

In primul rand pentru a ne proteja sanatatea si in al doilea rand pentru a ne asigura un grad cat mai ridicat de confort. Printre bolile transmise de insecte se numara: malaria, febra galbena, maningita West Nile – transmise de tantari, febra butonoasa, boala Lyme – transmise de capuse, toxinfectii alimentare, prin bacteria E colli – transmise de muste, pesta, tifosul murin – transmise de purici, s.a.

Oricum, in cazul in care veti colabora cu o companie ce poate oferi servicii de o calitate superioara, atunci veti primi cu siguranta ceea ce veti dori. Puteti afla raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti, iar odata ce ati intrat in contact, va puteti implica direct in crearea unui plan eficient pentru a scapa de daunatori. Insa, firma cu care veti colabora va reusi sa va ofere de fiecare data serviciile de care aveti nevoie pentru a scapa de insectele ce pot provoca multe neplaceri.

Stiati ca? In anul 1996 Romania s-a confruntat cu cea mai mare epidemie de meningita West Nile din Europa?

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.