Iso certificare ddd

Iso certificare ddd – acest lucru demonstrează faptul că ați menținut sistemul de management din cadrul companiei în conformitate cu normele ISO ddd. Motivele pentru beneficiile aduse de inspectie Iso certificare ddd si evaluare si servicii, sunt diferite functie de schema aleasa, standard ISO.

 ISO CERTIFICARE DDD

Procesul de Certificare ISO consta in mai multe etape de auditare efectuate de catre un Organism de Certificare ISO independent. Scopul evaluarii conformitatii organizatiei cu cerintele standardelor ISO / Sistemelor de Management. Fiecare Sistem de Management supus procesului de certificare ISO contine un set de reguli de buna practica specifice domeniului sau de aplicare. In cazul de fata a serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Certificarea unor Sisteme de Management se solicita foarte des. Diverse sunt situatiile in domenii de activitate, legislatii, de diferite parti contractuale (clienti, furnizori), autoritati, etc. Este o regula de baza ca la prezentarea ofertei sau la eliberarea unei autorizatii de functionare, sa te prezinti cu aceste certificari.

Cel mai adesea, o organizatie decide sa treaca printr-un proces de certificare ISO specific domeniului sau de activitate.  Atunci cand o terta parte ii solicita sa furnizeze dovada conformitatii cu standardele ISO.

SOLUTION ATAC – Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

INFO:

  • Avem deosebita plăcere de a vă informa faptul că au fost eliberate certificatele  companiei Solution Atac de către Organismul Internațional.
  • Felicitări, acest lucru demonstrează faptul că ați menținut sistemul de management din cadrul companiei în conformitate cu normele ISO.
  • Dorim să vă aducem la cunoștință, de asemenea, faptul că în Septembrie 2015 au fost emise noile ediții ale standardelor ISO 9001 și ISO 14001, care înlocuiesc în întregime edițiile vechi, ISO 9001:2008, respectiv ISO 14001:2004. Cu ocazia modificării standardelor la versiunea 2015, s-a modificat și formatul certificatelor noastre
  • Orice companie ddd – firme deratizare dezinsectie dezinfectie are obligatia sa respecte in conformitate cu legsilatia in vigoare toate normele europene de avizare.
Iso certificare ddd compania ddd – solution atac

Certificare 2016-2017

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.