Legi si Legislatie DDD

Legi si Legislatie DDD ( dezinsectie, deratizare, dezinfectie ) – Stipuleaza in mod clar importanta si periodicitatea fiecarei treceri, interventii cu repetare, precum si consecintele neefectuarii lor!

Legi si Legislatie DDD

Pentru orice spatiu detinut, ca persoana juridical, sediul social, punct de lucruI, aveti obligatia legala de a avea un contract in vigoare. Legsilatie Contract prestari servicii pentru Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie. Legea este valabila si pentru asociatiile de locatari, la subsolul blocurilor si spatiile commune. In general astfel de contracte sunt asigurate de primarie.

Servicii de preventie

Serviciul de dezinsectie, dezinfectie si deratizare sunt actiuni de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul insectelor si rozatoarelor.

Ce este deja cunoscut, este ca a preveni este mult mai usor decat a combat

Legi si acte normative serviciu D.D.D

LEGEA NR. 3 / 1978 legea de sanatate publica

LEGEA NR. 5 /1982  – reglementeaza protectia padurilor, protectia plantelor cultivate si regimul pesticidelor.

LEGEA NR. 98/1994 stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica.

ORDINUL MS. NR 536 / 1997  – prevede efectuarea interventiilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de  3 luni (dezinsectie + dezinfectie), si la 6 luni serviciul de deratizare

LEGEA NR.100 / 1998 – privind asistenta de sanatate publica, publicata in monitorul oficial NR.204/1998

LEGEA NR 344 /31 / 2002 – privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si  sanatate publica.

ORDIN MINISTERULUI SANATATII NR. 916  / 2006pentru aprobarea  de supraveghere, prevenire si control al infectiilor in unitatile sanitare.

ORDIN MINISTERULUI SANATATII NR.914/2007 – pentru aprobarea normelor privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un spital, in vederea obtinerii autorizatiei DSV.

ORDIN MINISTERULUI SANATATII NR.261/2007 pentru aprobarea normelor tehnice privind curatarea, dezinfectia si sterilizarea suprafetelor sanitare.

ANEXA NR.2 LA HOTARAREA CONSILULUI GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI NR 120 2010 – privind aprobarea regulamentului de ordine si functionare a serviciilor de salubrizare.

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.