Legislatie Deratizare

Legislatie Deratizare 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, legislatie ddd prevede obligatiile persoanelor fizice si juridice. Contracte ddd ( dezinsectie deratziare dezinfectie ),

Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, legislatie deratizare d.d.d, contine un capitol. Capitolul VII din Titlul I prevede obligatiile persoanelor fizice si juridice de incheierea unui contract obligatoriu.

In acest capitol, la art. 37 se prevede ca orice persoana fizica sau juridica, avand calitatea de angajator, are obligatia:

  • sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.

Legislatie Deratizare dezinsectie dezinfectie

Alte detalii legate de periodicitatea operatiunilor sau sanctionarea celor care incalca aceasta prevede nu exista in Legea 95/2006. Aceste aspecte fiind stabilite de alte acte normative in vigoare. Normele de igiena si recomandari privind mediul de viata al populatiei, aprobate prin Ordinul MS nr. 536/1997. Toate acestea prevad ca lucrarile de dezinsectie se fac atunci cand este nevoie, o data la minim 3 luni. Lucrarile de deratizare se fac atunci cand este nevoie, o data la minim 6 luni (primavara sau toamna).

Firma deratizare dezinsectie – SOLUTION ATAC

Ordinul MS citat mai precizeaza ca normele de igiena (deci inclusiv cele care fac referire la SERVICII DDD – n.red.) sunt obligatorii. Se face referire la toate unitatile din sistemul public si privat.
In ceea ce priveste amenzile pentru cei care nu respecta obligatiile referitoare la operatiunile DDD, acestea sunt prevazute in HG 857/2011. Au ca rol  stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele din domeniul sanatatii publice.

Acest act normativ stipuleaza ca pentru neaplicarea masurilor de prevenire si combatere a insectelor si rozatoarelor vectoare in unitati de orice tip de catre detinatorii acestora, precum si pentru nerespectarea ritmicitatii actiunilor de combatere a insectelor si rozatoarelor vectoare si producatoare de disconfort in unitati de orice tip, amenzile sunt cuprinse intre 3.000 si 8.000 de lei.

Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se face de catre personalul de specialitate imputernicit de catre conducerea Ministerului Sanatatii pentru unitatile de pe intreg teritoriul tarii, mai mentioneaza HG nr. 857/2012.

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.