Metamorfoza plosnita de pat

Metamorfoza plosnita de pat reprezinta o problema de care se scapa tot mai greu. Sunt imune la multe din substantele insecticide si tratamente dezinsectie plosnite.

Metamorfoza plosnita de pat

In cele ce urmeaza vom vorbi despre ciclul de viata plosnita de pat. Putem spune pentru inceput ca multe persoane sunt interesate de acest subiect. O problema dezinsectie plosnita de pat, din randul celor ce se confrunta cu aparitia acestei insecte. Despre ouale acestor plosnite de pat putem spune ca sunt rotunjite si pot masura intre 0,8 si 1,3 mm in lungime, iar in latime intre 0,4 si 0,6 mm. Ouale neeclozate au de cele mai multe ori o culoare opaca, alb sidefat. Cele eclozate raman pentru o perioada indelungata in loc, iar apoi vor deveni translucide. Numarul de oua depuse de o femela pe parcursul vietii sale adulte este stabilita, dupa anumite cercetari ca fiind situat intre 150 si 345.

Pot exista unele diferente in ceea ce priveste dimensiunea acestor plosnite de pat. Acest lucru este posibil ca urmare a procesului de hranire. In unele situatii rezultatul de crestere este de pana la sase ori pentru greutatea unei plosnite. In ceea ce priveste aripile, despre acestea putem adauga ca isi fac aparitia la ultima naparlire.

Referitor la viteza de dezvoltare a unui ou in adult, cat si durata de viata, putem adauga ca variaza in functie de temperatura si de asemenea disponibilitatea in ceea ce priveste hrana. Avand toate conditiile necesare, adultii pot trai intre 9 si 18 luni, iar incubatia oualelor poate dura intre 10 si 20 de zile.

Servicii dezinsectie plosnita

In acele locatii in care nu sunt indeplinite cele mai bune conditii, durata de viata este scazuta considerabil. In aceste conditii, generatiile de plosnite de pat se succed odata la un interval de un an. In cazul in care temperaturile scad brusc, atunci reproducerea poate avea loc de doua ori pe an. Acestea sunt cateva informatii despre ciclul de viata plosnita de pat. Puteti tine cont de ele in cazul in care va confruntati cu aparitia acestei insecte.

Este de asemenea indicat sa optati pentru serviciile de dezinsectie, din timp.

SERVICIU DEZINSECTIE PULVERIZARE+ ULV VIDEO

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.