Parcurile din Bucuresti, stropite cu insecticid

Parcurile din Bucuresti, stropite cu insecticid – Potrivit municipalitatii, aceste tratamente nu presupun cheltuieli suplimentare din partea Primariei. Servicii profesionale DDD ( deratizare dezinsectie dezinfectie ).

Parcurile din Bucuresti, stropite cu insecticid

Utilizarea acestor servicii de dezinsectie deriva in primul rand din nevoia de a ne proteja sanatatea si pentru a ne asigura un anumit confort. Dupa cum stim, multe boli sunt transmise prin intermediul insectelor. Dintre aceste maladii putem mentiona febra galbena, malaria sau meningita. Prin urmare, serviciile de dezinsectie Bucuresti si nu numai, sunt obligatorii. Astfel, ne protejam populatia de anumite infestari. Servicii profesionale prin companii ddd ( deratizare dezinsectie dezinfectie )

Prin servicii de dezinsectie se intelege distrugerea insectelor parazite (transmitatoare de boli) aflate în mediul uman sau animal cu ajutorul unui insecticid. Previne si combate boli transmise de artropode ca plosnite ,paianjen, tantar, paduche, purice, capusa etc.

Parcurile din Bucuresti, stropite cu insecticid

Info:

  • Primaria Bucuresti a dat dispozitie ca joi sa fie imprastiat insecticid cu ajutorul unui elicopter asupra mai multor parcuri din Capitala.
  • Astfel, potrivit unui comunicat remis Ziare.com, intre orele 6.30 si 9.30, vor fi stropite urmatoarele zone. Parcurilor Herastrau, Tineretului, Copiilor, Pantelimon, Tei, Plumbuita, Al. I. Cuza, Titan, Kiseleff, National, Carol, Giulesti, Crangasi, Izvor si Cismigiu, precum si zona lacului Vacaresti, pe o suprafata totala de peste 600 de hectare.
  • Produsul utilizat pentru aviotratamente este Aqua K’Othrine EW 20 (substanta activa deltamethrin 20 g/L). Si/sau K-othrine 25 EC (substanta activa deltamethrin 25 g/L), precizeaza Primaria Capitalei, in comunicat.
  • Potrivit municipalitatii, aceste tratamente nu presupun cheltuieli suplimentare din partea Primariei Capitalei, ci sunt efectuate in cadrul programului de dezinsectie.

Intervențiile sunt realizate de către unități specializate compuse din operatori ddd ( deratizare, dezinsectie, dezinfectie ) care au obținut un atestat. Atestatul a fost obținut în urma efectuării unui curs de specializare și susținerii unui examen acreditat de Ministerul Sănătății și Învățământului.

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.