Servicii dezinsectie tantari

Servicii dezinsectie tantari – servicii profesionale ddd ( dezinsectie deratizare dezinfectie ), contra daunatorilor, insecte zburatoare si taratoare.

Servicii dezinsectie tantari

O problema destul de suparatoare atunci cand vine vorba despre serviciile de dezinsectie este reprezentata de tantari. Acestia pot cauza multe nopti nedormite mai ales prin zgomotul pe care il fac. Tantarul isi face de cele mai multe ori aparitia odata cu inceperea anotimpului cald. Putem adauga ca numai femela musca si suge sange, deoarece masculii se hranesc de cele mai multe ori cu sucul plantelor. Despre femele mai putem adauga ca traiesc de cele mai multe ori pana la trei saptamani pe timp de vara, si mai multe luni in timpul iernii.

Tantarul – dezinsectie insecte

Toti tantarii au nevoie de apa pentru a supravietui, si pot zbura cu viteze cuprinse intre 1,6 si 24 km / h. In prezent sunt cunoscute mai multe specii e tantari, 2800 de astfel de specii. Cei mai multi dintre acestia se indeparteaza pana la 1,5 km fata de locul de reproducere. Numai cateva specii pot migra pana la 30 de kilometri, fata de locul reproducerii.

In ceea ce priveste indiciile despre cum tantarii isi pot gasi gazde, nu se stiu prea multe detalii. Insa, dioxidul de carbon, caldura, sau lumina s-au dovedit a fi factori favorizanti pentru atractia tantarilor. Totodata, despre tantari, mai putem adauga ca pot transmite numeroase boli atat in cazul oamenilor, cat si a animalelor.

In ceea ce priveste stilul de viata, putem spune ca tantarul incepe si se incheie cu stadiul de adult. Masculul este cel care are datoria de a fecunda femela pentru a se inmulti, pentru ca mai apoi femela sa aiba obligatia de a gasi o sursa de sange pentru a produce oua, si astfel se obtine perpetuarea speciei. Despre depunerea de oua, putem adauga ca femela poate depune sute. Aceste oua pot fi depuse la suprafata apei, iar in cazul unor anumite specii, putem vorbi ca si loc de depunere si iarba, santuri, mlastine, sau zone in care pot fi acoperite cu apa. Pentru eliminarea tantarilor, puteti lua in calcul serviciile de dezinsectie.

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.