Solution Atac B2B

Prin aplicatia B2B veti avea posibilitatea de a verifica in orice moment stadiul lucrarilor ddd ( deratizare dezinsectie dezinfectie ) pentru care ati optat. De asemenea, orice clienti ce va lua legatura cu compania noastra pentru aceste servicii, va primi datele pentru administrare. Toate datele de facturare si de contact a companiei prestatoare de servicii.

Solution Atac B2B

Veti vedea exact care sunt serviciile DDD pentru care ati optat, si facturile facute pentru dumneavoastra. Aceasta platforma este foarte utila, mai ales pentru acei clienti ce isi doresc sa aiba un control. Mereu posibilitatea de a verifica cum stau lucrarile ddd pentru care au optat. Acest lucru se intampla mai ales in cazul acelor clienti ce au un contract cu firma ddd pe o perioada mai indelungata. Evidenta clara cu periodicitatea lucrarilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Astfel, orice client va avea ocazia de a vedea cand si cum trebuie sa primeasca serviciile ddd.

Firma ddd – Aplicatie B2B deratizare

Aceasta aplicatie a fost creata din respect pentru clienti, beneficiari ai serviciilor ddd ( servicii deratizare, dezinsectie dezinfectie ). Spunem acest lucru, deoarece aceasta ofera posibilitatea oricarei persoane de a se informa imediat referitor la colaborarea cu compania ddd. In aceste conditii nu va mai fi necesar sa contacteze direct compania pentru a afla raspunsuri la intrebarile pe care le are.

Platforma DDD – Servicii ddd

Platforma este foarte simplu de utilizat. In situatiile in care veti intampina dificultati, atunci veti avea posibilitatea de a primi ajutor tehnic din partea companiei. Astfel, veti avea suport tehnic atunci cand veti dori fara alte probleme, Dupa primele minute va veti obisnui cu aceasta plaforma care va va oferi o privire clara asupra serviciilor ddd.

In aceste conditii, vedem ca aplicatia B2B poate oferi multe beneficii pentru clientii ce vor opta pentru serviciile ddd. Toate facturile si chitantele vor fi prezente in aceasta aplicatie. Puteti gasi de asemenea si poze ale lucrarilor desfasurate pentru dumneavoastra sau pentru alti clienti. Astfel este indicat sa optati pentru colaborarea cu o companie ddd ( servicii deratizare, servicii dezinsectie dezinfectie ). Aplicatie gandita pentru clientii sai si la situatiile si metodele prin care le pot oferi posibilitatea de a ajunge mult mai repede la informatiile dorite.

B2B

demo.anti-insect.ro     / demo@anti-insect.ro  – parola: 12345678

B2B
B2B

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.