Statie intoxicare deratizare

Ce este o statie  intoxicare deratizare

Statie intoxicare in care se aplica o momeala contra daunatorilor. Este versatila si adaptata oricarui tip de momeala (de tip pasta, de tip pulbere, parafinata). Aplicarea acestor statii se face atat in interior cat si exteriorul cladirilor..

Statiile de intoxicare deratizare  sunt modele de statii de intoxicare din plastic dur, tratat, avand o cheita care blocheaza statia de intoxicare, ca sa nu aiba acces personalul neavizat.

In interiorul statie exista o tavita pentru momeala si cu un carlig metalic in care se poate pune in siguranta momeala. ( vezi poza articol )

La ce este buna statia de intoxicare

Cu ajutorul ei puteti captura atat rozatoarele infestante cat si insectele taratoare si nu numai.

Firma noastra, Solution Atac, foloseste aceste capcane in special pentru serviciul de deratizare. Rezultatele sunt impresionante atata timp cat se foloseste un mix de momeala cu substante active diferite intre ele.

Sfaturi de Utilizare

Deschideti capacul cu ajutorul cheii din dotare, introduceti in interior momeala sau placa adeziva. In functie de problema semnalata incercati sa folositi  momeala atent selectata si cel mai important monitorizati serviciul. Monitorizarea serviciului de deratizare se face odata la 3 luni si nu mai tarziu de 6 luni. Pentru astfel de monitorizari se va tine cont de problema daunatorilor, de unde vin, domeniul de activitate, etc..

Distanta la care ar trebui sa fie asezate aceste capcane sunt intre 10-20 metri intre ele, in functie de spatiu si zona tratata.

Recomandarea serviciului de deartizare se face prin crearea unor  bariere exterioare, care sa atraga rozatoarele afara din cladiri, inspre exterior.

Atentie ! Serviciul de deratizare se aplica din interior in exterior.

Inchideti capacul, pozitionati statia la o distanta de 10-20 ml intre ele, si sa evitati obstructionarea intrarilor acesteia.

Pentru o suprafata de 100 m2 recomandarea serviciului de deratizare este de minim  4 bucati statii intoxicare deratizare. Doar asa veti avea o eficienta imediata si de durata.

Locuri de utilizare:

Statia se poate folosi in toate ariile, pentru deratizare si pentru monitorizarea rozatoarelor. Sunt fiabile si pot fi asezate in orice spatiu, fara sa atraga atentia trecatorilor.

Statie intoxicare deratizare

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.