Tantari dezinsectie – Servicii profesionale ddd, de dezinsectie interiordezinsectie exterior la apartamente, case, vile, persoane juridice si fizice.

Suntem obișnuiți cu toții cu ideea că la un moment dat vom avea de-a face cu insecte, tantari dezinsectie. Primul gând care ne trece prin minte în momentul în care ne confruntăm cu acești dăunători este că vom achiziționa din comerț soluții speciale. Le aplicăm, le lăsăm să acționeze peste noapte, iar insectele vor fi eliminate, fără să apelăm la ajutorul firmelor care se ocupă cu dezinsecția. Perfect adevart pana la un moment dat 🙂

Tantari dezinsectie

Este posibil să funcționeze, însă numai pentru o perioadă scurtă. O dezinsecție eficientă tratează cauzele, nu numai efectele

Tantarii

  • Tânțarii sunt insecte specifice anotimpului cald,
  • Tantarii trec prin patru etape distincte pe parcursul vietii lor: ou, larva si pupa ce au loc in apa in timp ce stadiul adult este zburator.
  • Ouale tantarilor pot fi depuse individual sau in grupuri multe plutind pe suprafata apei.
  • Larvele necesita apa pentru dezvoltare. Majoritatea larvelor de tantari respira prin proiectarea unui tub de aer prin apa la suprafata. Larvele se hranesc frecvent cu organisme mici acvatice si alte plante gasite in apa.
  • Deseori existând posibilitatea transmiterii unor boli infecțioase,
  • Femelele pot trăi până la 24 de ore, maxim 1 săptămână, iar masculii până la 3 săptămâni,
  • In România au fost identificate 56 specii de țânțari.
  • Tantarii transmit organisme cauzatoare de boli la om si la animale: encefalita, febra dengue, filariasis, febra galbena si malaria ce au afectat oamenii de-a lungul istoriei. Encefalita si ocazional cazuri de malarie raman ca cele mai imortante boli cauzate de tantari.
  • Controlul tantarilor este important pentru detinatorii de animale de companie, deoarece acestea transmit “heartworm” ce poate provoca grave probleme circulatorii si provoca simptome cum ar fi tusea, respiratie grea si pierderea generala a vitalitatii in stadii avansate.

Tânțarii intră în locuințele noastre pe ferestre și ușa de la intrare. Se pot strecura prin mici căpături ale plaselor puse la geamuri, sau atunci când se intra si se iese din incapere.

În cazul în care nu aveți ferestrele protejate, vă recomandăm să le acoperiți cu plase care rețin pătrunderea insectelor.

Este foarte important sa apelati si sa respectati aceste dezinsectie tantari

 

Recommended Posts

Leave a Comment