Echipele noastre de intervenite DDD SOLUTION ATAC au program non-stop conform unor programari prealabile. Va rugam sa solicitati o programare inainte de interventie !

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web

  PROGRAMARE TELEFONICA

  Luni – Vineri de la ora 09:00 pana la ora 19:00

  Sambata Inchis

  Duminica Inchis

  SC SOLUTION ATAC SRL

  SEDIU SOCIAL : Soseaua Chitilei, Nr 67, Ap 2, Sector 1, Bucuresti
  PUNCT LUCRU : Str Mircea Elide, Nr 16, Oras Pantelimon, Judet Ilfov
  PUNCT LUCRU : Str Apeductului, Nr 58, Militari Rezidence, Roșu
  REG COM : J40/2842/2013
  CUI : RO30326280
  BANCA : BANCA TRANSILVANIA
  CONT : RO90 BTRL RONC RT02 1119 7301
  BANCA : TREZORERIE SECTOR 1
  CONT : RO87 TREZ 7015 069X XX01 6288

  Putem oferi serviciile in orasele Giurgiu, Buzau, Alexandria, Poiesti, Pitesti, Bucuresti, Galati, Braila. Toti operatorii nostri sunt autorizati, certificati pentru prestarea serviciilor DDD. Cu ajutorul echipelor proprii prestam servicii profesionale in orasele mentionate anterior. Folosim numai substante avizate de Comisia de Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii!

  Puteti contacta in orice moment echipa SOLUTION ATAC daca aveti nevoie urgenta de servicii DDD. Suntem avizati, detinem toate documentele si avizele necesare desfasurarii activitatii DDD in orice situatie, indiferent de locatie, problema sau ora. Eficienta lucrarilor prestate de noi este una foarte mare, tehnologia avansata si echipa foarte bine pregatita pentru asa ceva ne ajuta pentru a obtine servicii calitative la preturi cat se pot de mici.

  In acest moment SOLUTION ATAC poate raspunde la orice solicitare venita din partea oricui. Dupa ce stabilim un plan de atac, putem pune imediat in aplicare pasii pentru a va ajuta sa scapati de orice daunator. Clientii care au apelat deja la noi sunt foarte multumiti si ne-au recomandat mai departe, aceasta este dovada ca serviciile prestate de noi sunt de calitate.

  Deci indiferent de ce problema aveti, puteti apela cu cea mai mare incredere la SOLUTION ATAC pentru a va ajuta in oricare dintre cele 3 servicii (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) pentru sume modice si foarte accesibile pentru omul de rand si pentru companiile la inceput de drum.