Tarife

Tarife servicii DDD persoane juridice / fizice

Preţuri la vedere în funcţie de consum, complexitate, urgente, suprafaţă si nevoi.

Sustinem afacerile indiferent de dimensiunea, suprafata acestora. Iar pentru asta, am gandit pachete personalizate adaptate cerintelor dumneavoastra. Produse si servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie  in cadrul aceluias pachet,  la un pret avantajos fiecarei societati.

Oferta noastra se aplica si este negociabila in functie de buget, de substantele folosite, de gradul de infestare constatat, de recomandarile noastre si de toate cerintele beneficiarului
Pentru orice informatie nu ezitati sa ne contactati. Suntem încrezatori ca putem sa colaboram exact în conditiile pe care le doriti.
Trebuie doar sa ne contactati !

MAGAZINE ALIMENTARE, CAFENELE, BARURI, RESTAURANTE, GRADINITE, COFETARII, BRUTARII, SALOANE INFRUMUSETARE, FIRME CATERING, CATRE TOATE PERSOANELE JURIDICE, SOCIETATI COMERCIALE
Servicii DDD / Suprafete Sub 50 m2 70 m2 – 100 m2 200 m 2 – 400 m2 Peste 500 m2
Deratizare 1 – 2 RON / m2 1 Ron / m2 0.7 RON / m2 Oferta aplicata
Dezinsectie 1 – 2 RON / m2 1 Ron / m2 0.7 RON / m2 Oferta aplicata
Dezinfectie 1 – 2 RON / m2 1 Ron / m2 0.7 RON / m2 Oferta aplicata
Pachet complet DDD
Pret fix persoane juridice cu interventii periodice
… RON / interventia … RON / interventia 140 – 250 RON / interventia Oferta aplicata
PRETURI SERVICII DEZINSECTIE APARTAMENTE – GARSONIERE – CU 1 / 2 / 3 / 4 CAMERE
SERVICII DEZINSECTIE GARSONIERA APARTAMENT 2 CAMERE APARTAMENT 3 CAMERE
1 INTERVENTIE 90 RON 110 RON 130 RON
2 INTERVENTII 150 RON 200 RON 230 RON
3 INTERVENTII 250 RON 300 RON 300 RON
ABONAMENT LA CERERE LASATI SPRAY-UL IN SEAMA NOASTRA
SUNT RECOMANDATE CEL PUTIN 2, 3 INTERVENTII IN FUNCTIE DE GRADUL DE INFESTARE

ATENTIE !

Fiecare oferta prezentata mai sus, variaza in functie de nevoia fiecarui spatiu, de necesarul fiecarui serviciu solicitat ( Produse DEZINSECTIE, Momeala DERATIZARE, Numarul statiilor de INTOXICARE SI ADEZIV, Produse si servicii de igienizare, DEZINFECTIE), de numarul operatiunilor efectuate ( ULV, Pulverizare, capcane adeziv, Gel insecticid), de fregventa lucrarilor, de domeniul de activitate, de urgenta serviciului solicitat, plus minus alti factori necunoscuti, descoperiti in locatie.

  • Pret substanta pulverizare + Pret substanta ULV+ Pret capcane adeziv+ Pret Gel insecticid + Pret urgenta serviciului solicitat ( weekend)
  • Oferta finala se aplica
  • Preturile afisate sunt fara TVA

Cum intervenim!

Fiecare interventie trebuie tratata diferit, serviciul trebuie efectuat prin cascada, ceea ce implica mai multe tipuri de substata insecticid, gel, capcane adeziv, atractanti alimentari, feromoni, toate  in functie de consumul sau necesarul fiecarei interventii.

Cele mai bune preturi servicii dezinsectie Case, Vile, Scari de Bloc, Asociatii Locatari

Oferim colaborare si venim in intampinarea dumneavoastra cu preturi avantajoase, in limite onorabile pentru ambele parti, in functie de gradul de infestare constatat la fata locului, de suprafata, de substantele si metodele D.D.D.- dezinsectie, dezinfectie si deratizare folosite, dar si in functie de pretentiile / Dorintele beneficiarului.

Avem un program de lucru flexibil, executand lucrarile de dezinsectie si deratiazare dupa orarul impus de solicitant si putem interveni la intervale de timp conforme cu  specificul activitatii dumneavoastra, fara nicio ezitare, indiferent de ora ceruta.

Echipa Solution Atac – Pret Dezinsectie, Pret Deratizare, Pret Dezinfectie

Dezinsectie Bucuresti Ilfov , Deratizare Bucuresti Ilfov , Dezinsectie sector 1, Deratizare sector 2, dezinsectie sector 3, deratizare sector 4, dezinsectie sector 5, deratizare sector 6, deratizare si dezinsectie, servicii dezinsectie , servicii deratizare , oferte dezinsectie deratizare Bucuresti Ilfov, oferte servicii complete