Tarife

Tarife

Servicii DDD persoane juridice / fizice. Tarif personalizat in functie de nevoia fiecarui spatiu de desfasurare. Tarife la vedere în funcţie de consum, solutii diferite in functie complexitatea fieacrui spatiu, urgente, suprafaţă, nevoia fiecarui angajament de eliminarea a fiecarei probleme, de natura rozatoarelor, insectelor si bacteriilor.

Sustinem afacerile indiferent de dimensiunea, suprafata acestora. Iar pentru asta, am gandit pachete personalizate adaptate cerintelor dumneavoastra. Fiecare tarif se prezinta telefonic sau pe email cu tot ce se recomanda pentru un serviciu eficient. Oferim tarife la produse si servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie  in cadrul aceluias pachet,  la un pret avantajos fiecarei societati.

Tarife servicii DDD persoane juridice / fizice,

Oferta ddd, se aplica si este negociabila in functie de buget, de substantele folosite, de gradul de infestare constatat. Tinem cont de recomandarile noastre si de toate cerintele beneficiarului.
Pentru orice informatie nu ezitati sa ne contactati. Suntem încrezatori ca putem sa colaboram exact în conditiile pe care le doriti.
Trebuie doar sa ne contactati !

MAGAZINE ALIMENTARE, CAFENELE, BARURI, RESTAURANTE, GRADINITE, COFETARII, BRUTARII, SALOANE INFRUMUSETARE, FIRME CATERING, CATRE TOATE PERSOANELE JURIDICE, SOCIETATI COMERCIALE
Servicii DDD / Suprafete Sub 50 m2 70 m2 – 100 m2 200 m 2 – 400 m2 Peste 500 m2
Deratizare 1 – 3 RON / m2 0.5-2 Ron / m2 0.5-2 RON / m2 Oferta aplicata
Dezinsectie 1 – 3 RON / m2 0.5-2 Ron / m2 0.5-2 RON / m2 Oferta aplicata
Dezinfectie 1 – 3 RON / m2 0.5-2 Ron / m2 0.5-2 RON / m2 Oferta aplicata
Pachet complet DDD
Pret fix persoane juridice cu interventii periodice
OFERTA NEGOCIABILA OFERTA NEGOCIABILA OFERTA NEGOCIABILA Oferta aplicata
TARIF SERVICII DEZINSECTIE APARTAMENTE – GARSONIERE – CU 1 / 2 / 3 / 4 CAMERE
SERVICII DEZINSECTIE GARSONIERA APARTAMENT 2 CAMERE APARTAMENT 3 CAMERE
1 INTERVENTIE 1- 5 RON / m2 1- 5 RON / m2 1- 5 RON / m2
2 INTERVENTII 1- 5 RON / m2 1- 5 RON / m2 1- 5 RON / m2
3 INTERVENTII 1- 5 RON / m2 1- 5 RON / m2 1- 5 RON / m2
ABONAMENT LA CERERE LASATI SPRAY-UL IN SEAMA NOASTRA
SUNT RECOMANDATE CEL PUTIN 2, 3 INTERVENTII IN FUNCTIE DE GRADUL DE INFESTARE

ATENTIE !

Fiecare oferta, TARIFE servicii DDD, prezentate mai sus, variaza in functie de nevoia fiecarui spatiu, de necesarul fiecarui serviciu solicitat ( Produse DEZINSECTIE, Momeala DERATIZARE, Numarul statiilor de INTOXICARE SI ADEZIV, Produse si servicii de igienizare, DEZINFECTIE), de numarul operatiunilor efectuate ( ULV, Pulverizare, capcane adeziv, Gel insecticid), de fregventa lucrarilor, de domeniul de activitate, de urgenta serviciului solicitat, plus minus alti factori necunoscuti, descoperiti in locatie.

  • Tarife substanta pulverizare + Pret substanta ULV+ Pret capcane adeziv+ Pret Gel insecticid + Pret urgenta serviciului solicitat ( weekend)
  • Oferta finala se aplica printr un tarif stabilit prin cererea si nevoia spatiului
  • Preturile afisate sunt fara TVA

Cum intervenim!

Fiecare interventie trebuie tratata diferit, serviciul trebuie efectuat prin cascada, ceea ce implica mai multe tipuri de substata insecticid, gel, capcane adeziv, atractanti alimentari, feromoni, toate  in functie de consumul sau necesarul fiecarei interventii.

Cele mai bune preturi servicii dezinsectie Case, Vile, Scari de Bloc, Asociatii Locatari

Tarife | Servicii Dezinsectie Servicii Deratizare Servicii Dezinfectie

Oferim colaborare si venim in intampinarea dumneavoastra cu preturi avantajoase, in limite onorabile pentru ambele parti. Preturi in functie de gradul de infestare constatat la fata locului, de suprafata, de substantele si metodele D.D.D.- folosite.  Solutii dezinsectie, dezinfectie si deratizare folosite in cascada ca si mod de lucru, in functie de pretentiile si dorintele beneficiarului.

Avem un program de lucru flexibil, executand lucrarile de dezinsectie si deratiazare dupa orarul impus de solicitant.  Putem interveni la intervale de timp conforme cu  specificul activitatii dumneavoastra, fara nicio ezitare, indiferent de ora ceruta.

Echipa Solution Atac – Pret Dezinsectie, Pret Deratizare, Pret Dezinfectie

Dezinsectie Bucuresti Ilfov , Deratizare Bucuresti Ilfov , Dezinsectie sector 1, Deratizare sector 2, dezinsectie sector 3, deratizare sector 4, dezinsectie sector 5, deratizare sector 6, deratizare si dezinsectie, servicii dezinsectie , servicii deratizare , oferte dezinsectie deratizare Bucuresti Ilfov, oferte servicii complete