Contracte DDD

Contracte DDD, servicii complete de deratizare, dezinsectie, dezinfectie la preturi avantajoase la alegerea beneficiarului. preturi ddd.

Contracte DDD

Am vorbit si in alte articole de pe platforma despre acest termen “DDD” dar nu am explicat pe larg ce inseamna acesta, ce preupune, la ce se foloseste, cand, cum si multe alte aspecte de care ati avea nevoie la incheierea unui astfel de contract ddd.

 • In primul rand sa explicam de la ce vine acest DDD. DDD este prescurtarea de la Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie.  Acest termen este folosit in domeniu pentru a face referire la un serviciu complet ce include toate cele 3 operatiuni ddd. Aceste operatiuni implica tratemente cu substante destul de periculoase, din acest motiv este obligatorie intocmirea unui contract pentru oricare dintre cele 3 operatiuni. Fie ca sunt efectuate separat sau sunt sub forma unui pachet complet cu o companie ddd.. Astfel si clientul poate avea siguranta colaborarii cu o firma serioasa.

Servicii ddd – deratizare dezinsectie dezinfectie

Pentru o transparenta mai mare se realizeaza un astfel de contract deoarece in el sunt prezentate o serie de specificatii si aspecte foarte importante.

Aspecte precum:

 • furnizorul substantelor cu care se va realiza tratementul,
 • ingredientele active ale acestora,
 • scopul pentru care se vor folosi aceste substante si zona in care vor fi aplicate,
 • dilutia si cantitatea fiecarei solutii folosite,
 • timpul de actiune a fiecarei substante,
 • plus proceduri interne scrise de operatorul ddd.

Tarife ddd – preturi deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Toate aceste aspecte sunt precizate in contract pentru o siguranta mai mare, din acest motiv este bine sa fie citit cu atentie.

 • In functie de firma cu care alegeti sa colaborati plata se poate face integral sau in rate. De asemenea daca seriviciile pe care le primiti nu respecta standardele si termenii propusi in contract aveti tot dreptul sa refuzati plata acestora.

Compania ddd – firma autorizate ddd

Este recomandat sa incheiem un contract DDD numai cu firme serioase care au licentele si autorizatiile la zi pentru a evita orice neplacere pe parcusul colaborarii.

Desi aceste contracte se incheie si in cazul in care se poate dori un singur serviciu din cele 3 precizate. Trebuie sa stim care sunt avantajele achizitionarii unui serviciu complet DDD.

 • In primul rand ca in orice alt domeniu este avantajos sa achizitionam toate cele 3 servicii la pachet complet, contract DDD. Pretul per fiecare serviciu va fi mai mic decat daca am cumpara serviciile separat. In orice caz daca avem nevoie de o dezinsectie sau o deratizare este recomandat sa optam si pentru o dezinfectie. Odata ce-am avut o invazie de rozatoare sau de insecte acestea au contaminat spatiul cu virusi, bacterii si microbi. Din acest motiv este recomandat sa facem si o dezinfectie ulterioara, deci si asa achizitionam 2 din 3 serivcii.
 • Un alt avantaj este pretul deoarece majoritatea firmelor vorbesc altfel cand vine vorba de un contract pe termen mai lung. Aceste operatiuni de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie sunt realizare lunar sau trimestrial in functie de spatiu si de acitvitatea desfasurata in el.
 • Un contract DDD va asigura pe termen lung ca nu veti avea niciodata probleme cu rozatoarele, insectele sau virusii, spatiul fiind mereu igienizat.

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.