Contracte de deratizare

Ce este deratizarea?

Să vedem în primul rând ce este deratizarea, astfel procesul deratizării constă într-un procedeu de combatere a rozătoarelor.  Astfel, o firmă autorizată şi specializată în realizarea serviciilor de deratizare dispune de o gamă largă de soluţii împotriva acestora. Contracte de deratizare, despre soluţii care implică atât variantele ecologice, cât şi cele chimice.

  • Trebuie să ştiţi faptul că deratizarea nu este doar o operaţiune ci un întreg proces care are la baza diverse metode de combatere şi de prevenţie care va ajuta să scăpaţi de acele vieţuitoare dăunătoare locuinţei dumneavoastră, dar şi a sănătăţii.

Contracte de deratizare

Deratizarea completează celelalte operaţiuni precum curăţenia şi dezinfecţia. Ele contribuie la combaterea şi prevenirea bolilor transmise de rozătoare către om sau animale de companie. Toate aceste servicii fac parte din complexul de măsuri de igienizare a mediului înconjurător.

  • Deratizarea se poate realiza de către o firmă autorizată prin următoarele metode: chimic sau ecologic.

Metodele de combatere a rozătoarelor sunt adaptate de fiecare dată de către specialiştii, operatori ddd.  Toate după o inspecţie temeinică a spaţiului vizat, în care se ţine cont de destinaţia acestuia, gradul de infestare, tipul de rozătoare. Indiferent daca vorbim despre şoareci,  şobolani, sau de ce nu, chiar cârtiţe.

Deratizarea ecologică

Realizată de o firmă de deratizare autorizată se poate executa cu ajutorul staţiilor de captare pe bază de adeziv cu atractanţi, atât alimentari, cât şi hormonali, sunt metode care nu dăunează sub nici o formă mediului.

Firma ddd

O firmă de deratizare autorizată, cu experienţă, va folosi întotdeauna substanţe profesionale ce nu se găsesc pe piaţa în vederea comercializării lor.Pentru a comercializa şi folosi substanţele profesionale, o firmă de deratizare trebuie să deţină toate autorizaţiile şi certificările necesare atât firmei, cât şi personalului care efectuează intervenţiile.

Frecvenţa lucrărilor de DERATIZARE este reglementată de prevederile legale în vigoare astfel:

  • Pentru unităţile de alimentaţie publică, lucrările de deratizare se vor presta ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la trei luni;
  • Pentru restul activităţilor, prestarea serviciilor de deratizare se va realiza ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de două ori pe an. Cel mai recomandat este pentru a evita anumite situaţii supărătoare să se realizeze o dată de 3 luni, dar acest lucru este valabil în situaţii extreme.

De regulă tarifele sunt adaptate în funcţie de:

  • complexitatea serviciilor
  • a substanţelor utilizate
  • a zonei vizate
  • a gradului de infestare
  • a tipului de dăunători
  • a suprafeţei vizate a frecvenţei intervenţiilor.

Contracte deratizare

Sunt adaptate şi bugetului de care dispune fiecare persoană. Majoritatea firmelor de deratizare pun la dispoziţia clienţilor diverse pachete ddd. Ele includ servicii complexe de deratizare care asigură servicii de calitate şi eficiente pentru o perioadă lungă de timp.

 

 

Lasă un răspuns

dezinsectie bucuresti

deratizare bucuresti

dezinfectie bucuresti

dezinsectie

dezinfectie

deratizare

servicii dezinsectie

servicii dezinfectie

servicii deratizare

servicii de dezinsectie

servicii de deratizare

servicii de dezinfectie

dezinsectie pret

deratizare pret

dezinfectie pret

plosnite

plosnita

firme ddd

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.
Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.